Az EU Régiók hetének panelbeszélgetésében képviselte az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemet a Szénrégió Bizottság Titkárságának munkatársa

Közzétéve:

Kategória:

Régiók és Városok Európai Hete egy évente megrendezett 4 napos rendezvény, amelynek során a városok és régiók bemutatják, hogyan képesek fenntarthatóan növekedni és munkahelyeket teremteni, végrehajtani az Európai Unió kohéziós politikáját és megmutatni a helyi és regionális szint fontosságát.

A Titkárság munkatársa, Dr. Piskóti-Kovács Zsuzsa az “Igazságos átmenet együttműködés révén – az EU széntermelő régióira vonatkozó csereprogram legfontosabb elemei” szekcióban, egy panelbeszélgetés keretében képviselte az Észak-magyarországi szénrégiót. A szekció célja az volt, hogy a szlovéniai Zasavjében megvalósított csereprogramon szerzett tapasztalatokat, jó gyakorlatokat megossza. A panelbeszélgetésben, melyet az Európai Bizottság Energiaügyi Főigazgatóságának kirendelt nemzeti szakértője nyitott meg, a szlovéniai Velenje szénrégió képviselője is részt vett.

Bejegyzés megosztása